Budskap Lördag 16/12 – Söndag 17/12

0

Hej fina du, här får du budskap för Lördag-Söndag.

Samma kort Healing kom upp igen, då finns det mer att ta upp för att komma in djupare på det som inte är uppe på ytan än. Nu är det dags att ruska av dig alla måsten som antingen du lägger på dig själv eller som någon annan gör. Du behöver inte kämpa för att komma till “toppen” för vad är “på toppen” egentligen?
Var bara den du är, naturlig och naken. Att vara och inte att bli, samma känsla som förra budskapet att följa flödet.
Det är också tid för att ruska av dig människor som pressar och stressar dig, då kommer också känslan av att livet är en kamp att släppa. Du har ditt eget liv att leva, egna berg att bestiga, och att göra det på ditt egna sätt och förverkliga dina egna drömmar.
Du kommer inte att ha energi att följa dem, innan du har frigjort dig själv ifrån andras förväntningar som du tror är dina egna. Så nu är det dags att lätta på tyngden från dina axlar och lätta på alla bördor som du bär på, och vara ärlig mot dig själv.
Stressade är vi alla emellanåt, gör något avkopplande i helgen. Något för dig, det behöver inte vara något speciellt. Laga middag, läs en bok, ta ett härligt bad eller en promenad i skogen eller något annat som bryter stressen, och håll dig undan alla måsten. Känn efter hur det känns att leva utan alla måsten, hur känns det inom dig?
Allt som är menat kommer, när det är tid för det. Låt det mogna i sin takt.
Då kommer du också närmare ditt inre, ditt hjärta. Din inre kärna, helheten.

Healing

Kvinnan som presenteras på detta kort har rest långt och brett och söker efter lycka som hon inte lyckats hitta. Förvirrad och trött överlämnar hon och återvänder till hennes inre fristad, ett ljusställe i hennes hjärta där hon upptäcker en djup känsla av fred. Hon återupptäcker och återansluter till hennes sanna natur genom att släppa allt som är ytligt i sitt liv. Hon reflekterar över hennes förflutna och kan nu se vad som är sanning och vad som är falskt, vad som är verkligt och vad är illusion. I hennes hjärtas stillhet hör hon en viskning, ett budskap om kärlek – hennes hjärta är tacksam för återkomsten. Under de senaste månaderna har du oavsiktligt styrt dig ur kurs och gradvis förlorat insikten på vad som verkligen är viktigt och utan att förstå det, förlorar kontakten med ditt riktiga jag. Det är dags för dig att återansluta och återupptäcka ditt sanna väsen och ditt inre barn. Sluta söka externt. Titta i ditt inre så kommer du att återupptäcka magin.

Behöver du få svar på något? 
Eller allmän vägledning vad som är viktigt att tänka på just nu?
Fram till söndag 17/12 så drar jag ett änglakort för 20:- / st.
Du når mig på anglarfinns@outlook.com
Betalas via swish.

Önskar dig en mysig helg med värme och harmoni, med en magisk tredje advent.
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke