Budskap Torsdag 14/12 – Fredag 15/12

0

Hej fina du, här kommer budskap för torsdag och fredag.

Healing

Kvinnan som presenteras på detta kort har rest långt och brett och söker efter lycka som hon inte lyckats hitta. Förvirrad och trött överlämnar hon och återvänder till hennes inre fristad, ett ljusställe i hennes hjärta där hon upptäcker en djup känsla av fred. Hon återupptäcker och återansluter till hennes sanna natur genom att släppa allt som är ytligt i sitt liv. Hon reflekterar över hennes förflutna och kan nu se vad som är sanning och vad som är falskt, vad som är verkligt och vad är illusion. I hennes hjärtas stillhet hör hon en viskning, ett budskap om kärlek – hennes hjärta är tacksam för återkomsten. Under de senaste månaderna har du oavsiktligt styrt dig ur kurs och gradvis förlorat insikten på vad som verkligen är viktigt och utan att förstå det, förlorar kontakten med ditt riktiga jag. Det är dags för dig att återansluta och återupptäcka ditt sanna väsen och ditt inre barn. Sluta söka externt. Titta i ditt inre så kommer du att återupptäcka magin.

Jag får också upp  ständiga förändringar igen, det är mycket förändringar för många. Allt vi upplever i förändringens tid kommer att gå över. Det handlar också om att inte hålla sig fast och försöka att undvika förändring, oundvikliga förändringar kommer och det är för vårt bästa. Just för att vi ska komma i balans och nå vår innersta kärna.
Vissa saker upprepar sig, tills vi förstår och ser mönstret. När du ser mönstret så kan du ta dig ur det.
Låt de här förändringarna komma, hitta en balans. Tillåt dig själv att slappna av utan att försöka att se till att allt går som det ska. Låt dig själv vara spontan och släpp plikten och ta en tur ut i det okända, det oplanerade. De rutinerna som är onaturliga och trygga är det dags att släppa taget om, för är det den tryggheten du vill ha innerst inne? Eller är det ett sätt att hålla dig ifrån det spontana? När ditt sinne är avslappnat så flyter arbetet på mycket bättre. Det är också en stor del att följa flödet och vara avslappnad.
Vi har alltid ett val att kliva rakt ut och flyta med eller att försöka att ta sig motströms. Du kan lita på att livet ger dig det stöd du behöver, slappna av och flyt med. Stå inte stilla, flyt med i flödet. Var öppen för det som kommer och släpp tankar om vart det ska leda dig. Du kommer precis dit du ska. Låt den här känslan växa sig större och större inom dig, allt händer precis som det ska.

Önskar dig en magisk fortsättning på veckan! 🙂

Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke