Accepterar du dig själv så som du är?

2

Hej du fina läsare!
Hoppas att du har en underbar 2:a advent med kärlek. Här lyser ljusstakarna i fönstren, och lite pynt har kommit upp. Så mysigt! Hur firar du advent? Jag tänker på de som är ensamma, jag skickar kärlek till alla som behöver och vill ha det.

 

Kärlek är viktigt, även att du känner kärlek och glädje till dig själv, det är en viktigt del för att må bra. Vet att det kan vara svårt, men en bit i taget byggs det upp med hjälp bland annat med acceptans. Acceptera dig själv så som du är, berätta för dig själv hur fantastisk du är.

Tänk på allt du har åstadkommit. Du ÄR fantastisk precis som du är, det viktiga är att Du accepterar dig själv, inte att de runt dig accepterar dig. Du lever som sagt ditt liv för din egen skull.


När det regnar sök efter regnbågen och när det är mörkt, sök efter stjärnorna.
Med Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Angelwind den

    Precis! Acceptans och kärlek till sig själv är viktigt 💕 💞

    • karolinaochanglarna den

      Ja det är viktigt, så sant. <3 <3 🙂 Puss

Lämna en tanke