Andra dagen med rakat huvud och det känns fantastiskt

0

Idag har det varit rätt kyligt ute och mössa är ett måste i dagsläget. 😉 Känns skönt att avsluta detta året med att ha gjort något nytt och välkomna det nya kommande året med ny energi. Det här med att raka huvudet gav mig mycket ny energi.


Jag har fått många kommentarer om att det blev så fint och vackert, det tackar jag ödmjukast för. <3
En hel del har också sagt att även de har funderat eller också vill raka sitt huvud. Om du känner att du vill det så gör det, håret växer ut igen om du vill det. Oavsett vad du vill göra för dig själv så gör det.
Det är ju så att större förändringar skapar en större känsla, en känsla av frihet och växande.
Det är ju viktigt och bra för oss alla att ge sig själv näring.

En känsla som kommer upp till er underbara läsare är att, om du eller någon i din närhet har fastnat i ett mönster eller har fastnat på något annat sätt så har jag ett tips. Då kan det hjälpa att bryta det med en större förändring, som ett uppvaknande. Se inte hinder som hinder, se det inte som en stor sak. Det är något som är där av den anledningen att du kan ta dig över och det får dig att växa. Du kommer närmare dig själv, ditt inre.

Vad ger dig ny energi och glädje? Vad vill du göra för dig själv?

Nu blir det en kopp renande te för nattugglan, önskar dig allt gott!

Med Kärlek & Ljus
Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke