Budskap Tisdag 28/11 – Söndag 3/12

0

Hej fina du!
Här kommer budskap för resten av veckan.

Det här kortet handlar om störda sömnmönster, intensiva drömmar eller mardrömmar som du har upplevt. Något är oroväckande för dig, men du har inte erkänt det öppet för dig själv eller andra. Denna olösta fråga har skapat rädsla och ångest som du inte har tagit tag i. På grund av detta bearbetar ditt undermedvetna problemet när du sover, rädslan återfinns i dina drömmar gång på gång i olika former och tankar. Det är ditt undermedvetna som tvingar dig att möta din rädsla. På vissa plan är det till hjälp. Men det enda sättet som problemet kan lösas är att medvetet möta din rädsla. Först måste du uppmärksamma din rädsla. Uttryck det i detalj genom att skriva ner det. Prata sedan om det med någon du litar på. Den här enkla processen kräver mod, men det är väl värt det. Att erkänna och uttrycka din rädsla är det första stora steget mot att börja läkningen. Du kommer att upptäcka att allt kommer att bli löst snart.

Känner också att du inte ska vara rädd för att möta utmaningar, se det som ett växande för det är just det, det är.
När du känner passion för livet så lättar allt runt omkring dig, åter igen kommer känslan av att inte stressa, att kämpa emot eller undvika livets utmaningar. Var medveten om de uppgifter du har framför dig, bli medveten om kraften du har inom dig. Vi vet inte exakt allt som väntar oss i framtiden, istället för att blunda p g a rädsla eller osäkerhet så ta för dig av livet. Följ ditt innersta och ha tillit. Allt behöver inte planeras in i minsta detalj, var nyfiken på vad livet vill ge dig. Enda sättet att växa är genom att leva och ta för dig av livet, även att ta dig över utmaningar och det klarar du. Där finns garantier på att du växer och får mycket nya erfarenheter.
När du tar fram ditt mod så får du också njuta av livet. Meditera gärna,

Önskar dig en riktigt härlig vecka och första advent. Det handlar också om kärlek och mys med dina nära och kära. Njut av det, det blir mer balans till helgen. Ser det precis som att lugnet kommer. Ta beslut som följer ditt innersta, det som är rätt för dig. Ärkeängel Rafael är också med extra mycket nu och ger healing, be om hjälp.

Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke