Hur jag tacklar utmaningar

0

Utmaningar möter vi alla i livet, stora som små. Hur vi tacklar det påverkar också resultatet. Om du tänker på en utmaning som du har varit med om, hur tacklar du den? Vad tänker du? Hur agerar du?
De utmaningarna som kommer gör det för att vi är starka nog att klara av att gå igenom dem.
För att vi ska lära oss saker, för att bli mer uppmärksamma eller för att komma dit där vi är menade att vara just nu mm. Det finns många olika saker det kan bero på. Oavsett vad så tänk inte för mycket på varför, följ din inre känsla och gör det som ger dig äkta glädje och harmoni. Tänk så här, när en dörr stängs så öppnas en ny och den vägen kommer att bli så mycket bättre än där du var innan. Var inte rädd för förändringar, livet och situationer förändras och det är för att vi ska komma närmare just det fina som väntar. Det fina kommer när du följer flödet och lever i nuet. Fokusera på allt det fina du har runt dig och släpp kontrollen.

Så länge du håller fast vid kontroll så blockerar du det som väntar på dig. När jag får en stark känsla eller ett tecken att något inte är rätt så lyssnar jag på det, även när det ÄR rätt. När vi följer det så kommer vi också rätt, det som är menat just nu. Låt änglarna visa dig vägen och lita på att det blir rätt.
Allt behöver få ha sin tid att utvecklas tills det blir rätt tidpunkt, så att du får rätt nycklar inför framtiden.

Dansa med i livet! Ljus & Kärlek!

Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke