Nya dörrar öppnas

0

Hej fina du!
I mitt liv har det hänt mycket fantastiska saker som har lett mig dit där jag ska vara nu, det känns rätt och som att det är menat så nu. Nya dörrar öppnas och vissa av de gamla dörrarna stängs och det är inget att vara rädd för, det blir som det ska. Jag har tillit och det har jag haft hela vägen. Vi har hunnit både med en flytt och nyvunna bekantskaper. Jag kommer att berätta mer om det vid ett senare tillfälle.
Var inte rädd för att prova nya saker, begränsa inte dig själv. Du vinner på att våga låta änglarna leda dig rätt och släppa kontrollen. Det gör jag och det blir rätt, ha tillit.
Du kan läsa mitt inlägg “Att hoppa ut i det okända” och få mer inspiration.

Hoppas att du har en magisk helg med glädje och kärlek.
Jag har varit på “Lyslördag” där de tänder upp alla ljus som lyser upp den vackra staden.


Precis när allt började att tändas upp så började det att snöa, så vackert. Det var magiskt och stämningsfullt.
Tacksam för den upplevelsen, känner mer och mer att vi har kommit rätt.
Det var en del omvägar men till slut så kommer vi dit där vi ska vara nu.
Jag önskar dig en underbar fortsättning på helgen.

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke