Budskap Söndag 29/10 – Onsdag 1/11

2

Här får du budskap för Söndag – Onsdag

Det handlar om att hitta en balans, både inom dig och det yttre. Balans mellan det maskulina och feminina, även balans mellan det materiella och andliga. Det är fokus på att hitta en balans. Du kanske har svårt att acceptera vissa delar av din personlighet. Alla dina egenskaper har ett värdefullt syfte, känn inte att du saknar något för ingenting med dig är dåligt.
Fösök att hitta en plats där du känner dig i balans oavsett vad som händer runt dig, blunda och ta in den känslan du får när du känner dig i balans. När du känner dig stressad så ta in den känslan och stäng ute det som stör din balans.
Acceptera och älska dina egenskaper så blir du lyckligare och mer harmonisk.
Det är också bra att meditera, där kan du hitta din balans och komma närmare din inre kärna. Det behöver inte vara speciellt avancerat, det kan räcka till att börja med att du går ut till en plats där du känner dig fri och harmonisk.

Du är precis där du ska vara just nu, lita på det och följ flödet. Njut av den här resan, det är en del av livet att njuta av resan och inte målet. Målet är inte det viktiga, utan det du upplever under själva resan.
Det kan handla om både en inre resa och en fysisk resa som du gör. Oavsett vad så njut av själva resan och gör det som känns rätt för dig. När du gör det som är rätt för dig så blir det också en lätt resa, när du följer din magkänsla med öppet hjärta. Det ger dig också en känsla av äventyr, det får dig att växa och utvecklas. Acceptera det nya som kommer och ta emot det med öppet sinne. Det ger dig också nya vänner och upplevelser.
Det blir rörelse och förändring, och det är evigt pågående process och så är ju livet. Det är en evig förändring och det är resan som är livet. Släpp dina bekymmer och dansa med i livets förändringar.

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Claes den

  Hej och tack för att du delar med dig av dina fantastiska budskap ❤

  Mvh din man 😘❤

  • karolinaochanglarna den

   Hej och varsågod. ❤
   Mvh din fru :-* 🙂

Lämna en tanke