Budskap Tisdag 24/10 – Onsdag 25/10

0

Budskap för Tisdag och Onsdag.

 

Den oroliga väntan är nästan över och snart kan du fira. Du kommer snart att få goda nyheter. Detta kan komma från ett land långt bort eller det kan komma någon som står dig nära. I vilket fall som helst, en fråga med stor betydelse visar ett positivt resultat. Detta kan relatera till dig eller någon som står dig nära. Vilken lättnad! Nu kan du vila i vetskap om att allt är bra. Tacka universum för denna välsignelse och tacka jorden och stjärnorna också. Kom ihåg att våra liv alltid hålls i deras eviga omfamning. Vare sig om vi vet det eller inte, så omges vi alltid av ovillkorlig kärlek.

Ha tillit till att allt ordnar sig och blir som det ska, släpp kontrollen. Utan reservation eller hemligt skyddsnät, oavsett om det skrämmer dig. Det är dags att hoppa ut och låta det som händer hända, slit dig ur tvångströjan. När du släpper kontrollen så släpper också nervositeten och då känner du dig ännu mer levande och ditt liv börjar att flöda fritt. Då får du också mer livsenergi som flödar genom hela dig. Det som du har tryckt undan djupt inom dig kommer upp till ytan, för att det behöver renas och du ska känna en lättnad, och ta emot det nya med en kraftfull energi. Det som väntar på dig är spänning och positiva händelser. Ta steget och hoppa, lita på livet och på att änglarna leder dig rätt.
Var inte rädd för att nåt kommer att tas ifrån dig, det som är menat för dig tas inte ifrån dig. Det som inte stannar kvar hos dig är inte värt att lägga din energi på. Tilliten öppnar upp nya spännande vägar för dig, som du inte kunde tro. Släpp dina murar och ta emot det här som kommer. Det finns ingen möjlighet att det som är menat för dig tas ifrån dig, den rädslan kan du släppa på en gång.

Ställ inte för höga krav på dig själv. <3
Med Kärlek & Ljus
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke