Att hoppa ut i det okända

0

Hej fina du!

Vad har du för önskemål om livet? Hur vill du leva? Är det att våga hoppa ut i det okända som vi inte känner till än, att våga hoppa rätt ut. Att släppa rädslor och negativa tankar. Negativa tankar blir till negativa affirmationer och det vill vi ju inte affirmera, eller hur? 🙂 Så mycket fantastiska saker väntar på dig bara du tar klivet ut med glädje och nyfikenhet. Ta emot allt det fina och utvecklande som kommer till dig, det blir oftast inte som du har föreställt dig, det blir ännu bättre. När vi släpper alla förväntningar och krav på oss själva så går allt mycket smidigare. Det änglarna har planerat för oss kommer naturligt. När vi är redo så visar änglarna oss tecken på olika sätt och vi kan känna en dragning mot det som kommer, vad gör du då? Tar du chansen eller backar du? Det är dags att ta steget mot det som kommer, ta chansen att få in nya saker i ditt liv.

Tänk tillbaka på en härlig händelse i ditt liv där du kände dig modig och tog klivet ut fast du inte visste exakt vad som väntade. Hur kändes det? Vad upplevde du?
Oavsett om det är rädsla eller nervositet så kommer det att släppa när du tar steget. Det som kommer till dig skulle inte komma om du inte vore redo. Ställ inte så höga krav på dig själv.

Önskar dig allt gott <3
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke