Budskap Lördag 21/10 – Söndag 22/10

5

Här får du budskap för Lördag- Söndag

Tänker på dig

Detta kort är en bekräftelse på att någon du tänkt på tänker på dig också. Det kan vara någon som har gått bort eller en levande vän, familjemedlem eller någon annan du älskar. Våra tankar och känslor är energifrekvenser eller våglängder som överstiger utrymme och tid. Vi alla överför och tar emot information genom våra tankar och känslor. Det spelar ingen roll om någon är nära eller långt borta, levande eller bortgången; vi är undermedvetet i ständig kommunikation med de vi tänker på och älskar. Efter att ha hört det här föreställer du dig förmodligen att dina tankar reser genom tid och rum. Men i själva verket reser ingenting någonstans. Detta beror på att energimässigt eller andligt, i första hand finns det ingen separation. Vi är alla sammankopplade, som hålls evigt inom ett hav av gudomlig kärlek. Livets stora kosmiska hav är lika stort och oändligt som vi kan föreställa oss att det är, och samtidigt kan det vara mindre än den minsta partikeln.

Känner också att du ska sikta högre, se alla möjligheter som ligger framför dig just nu. Öppna ögon och ditt sinne och släpp dina gränser. Din kärlek till dig själv har växt, låt det växa ännu mer så ser du alla möjligheter som du har nära dig. När du är avslappnad och obesvärad så kan du också ta emot de här mer öppet. Nöj dig inte med det näst bästa när du egentligen vill flyga högre. Ta för dig, livet erbjuder dig nya möjligheter som är menat för just Dig. Livet räcker till åt oss alla, gå den vägen som är rätt för Dig. Njut av flygturen fina du!

Önskar dig en härlig helg! <3
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. Lise-Lotte den

  Hej Karolina ☺
  Vilket fint budskap.
  Tack ❤
  Luse-Lotte

  • karolinaochanglarna den

   Hej Lise-lotte 🙏
   Varsågod och tack själv. ❤
   Kram Karolina

 2. Marie den

  Tack fina du! ❤️🙏

 3. Marie den

  Tack !!! ❤️🙏

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina. 💕 🙏
   Kram

Lämna en tanke