Budskap Torsdag 19/10 – Fredag 20/10

2

Här får du budskap för Torsdag -Fredag.

Det finns ingen anledning att oroa sig för det du inte kan kontrollera. Oro hjälper inte någon eller något, det löser ingenting. Det blir tvärtom, det får saker att se/verka värre än vad det är. Livet är så att vi alltid kan hitta något att oroa oss för. För ditt egna välmående, och för de runt omkring dig, är det viktigt att du lär dig att hantera saker/situationer på ett mer positivt sätt. För att stoppa störande tankar och moment, får du rådet att träna dig själv att fokusera på den positiva sidan av saker. Ge dig själv tid att meditera två ggr om dagen, på morgonen och på kvällen. Var medveten och föreställ dig och känn hur du har massor av kärlek ljus inom dig och runt dig. Tillåt universellt ljus av kärlek fyller ditt hjärta och sinne.
Tänk dig att dina tankar löser upp och flyter bort i rymden; med fred i sinnet, klar som blå himmel.
Fokusera på allt som du är tacksam över i ditt liv och tacka Moder Jord och universum för alla välsignelser.

Jag får också upp mod och överflöd. Ta fram ditt mod och och låt dig själv växa. Det du ser som utmaningar är ett sätt för dina änglar att visa dig att du kan, de vill att du ska utvecklas och ta nya steg i ditt liv. Det är du själv som begränsar dig, lev på det sättet som du själv vill leva. Det fröet som du har sått kommer du att få skörda när du låter det växa och ta sig upp och tar livet för vad det är. Resan är inte över, det är inte din slutliga destination. Du behöver vara alert. Livet är inte spikrakt men vad skulle vi lära oss då? Hur mycket glädje och nya insikter skulle vi få då? När du släpper dina begränsningar så får du också mer överflöd på olika sätt. När du ger både dig själv och de du älskar kärlek så får du också överflöd. Kärlek är ett överflöd, nya fantastiska vägar som kommer till dig när du ser på livet med öppet hjärta och sinne kommer att ge dig det. Det finns många olika sätt som överflöd visar sig. Tänk inte på hur eller vad som ska komma. När du släpper dina många frågor och lever just med öppet hjärta och sinne så kan du bli hel och locka fram den du verkligen är, och det sätt du verkligen vill leva på.
Ge både dig själv och de du älskar mycket kärlek och glädje.

Kram
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Carina den

  Oj oj oj, säger jag. Jag tar till mig varje ord, som träffar mig i hjärtat ❤️
  Det stämmer verkligen in i min livssituation just nu, mer än vanligt. Jag tackar dig Karolina och änglarna för budskapet 😍

  • karolinaochanglarna den

   Underbart att höra, varsågod och tack för dina värmande ord. <3
   Kram 🙂

Lämna en tanke