Budskap Måndag 16/10 – Tisdag 17/10

0

Här kommer jag med budskap för Måndag-Tisdag.

Generositet

Börja eller fortsätt med att skänka pengar, tid, hjälp eller saker. Det hjälper dig att förstå hur mycket du faktiskt har och leder till en känsla av överflöd som ökar välfärden i ditt liv. Ju mer du ger, desto mer kommer du att få. Bidra med glädje och släpp bilden av vad ditt givande ska leda till. Sankt Nikolaus påminner dig om lyckan man känner när man ger till andra med en kärleksfull inställning. Tillåt dig själv att bli förvånad över hur mycket du får tillbaka av universum. Sankt Nikolaus legendariska generositet har lett till att han kallas “Santa Claus” och är skyddshelgon över barn och behövande. En av de mest kända historierna om honom beskriver hur han räddade tre unga flickor som skulle utlämnas till prostitution av sin far för att hjälpa den fattiga familjen. Han kastade in tre påsar guld genom flickornas fönster så att deras framtid var säkrad. Sankt Nikolaus hjälpte också att omvända tjuvar och stöttade de som blivit felaktigt fängslade. Kalla på honom för att få inspiration och vägledning i ditt välgörenhetsarbete och för att visa dig det bästa områdena att donera till.

Sonya

“Ditt hjärta har varit tungt av sorg och jag är här för att uppmuntra dig. Jag är en av dina älskades skyddsänglar och jag vill att du ska veta att det inte finns någon anledning till oro. Din kära är väldigt lycklig och har anpassat sig till övergången väldigt bra. Det finns ingen ilska eller upprördhet riktad mot dig, endast kärlek och förståelse. Du har inte gjort något fel, kära du, så var snäll och anklaga inte dig själv på något sätt. Du gjorde allt du kunde, och din kära har bett mig att förmedla sin uppskattning till dig.”
“Du och din kära har fortfarande stark kärlek mellan era själar. Den kärleken kan aldrig dö. Även om du saknar din käras fysiska närvaro, har ni redan fått andlig kontakt i dina drömmar; och även genom känslor, ljud, dofter eller att du har sett din kärestas själ. Din kära är lika levande som du är även mer levande på många sätt. Befriad från jordiska bekymmer eller kroppsliga smärtor, är din kära friare och lyckligare än någonsin. Så fort du har fullbordat ditt livssyfte och det är dags för dig att gå vidare kommer ni att falla i varandras armar. Under tiden ska du veta att din kära är med dig ofta, och att änglarna omringar dig hela tiden.”

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke