Healing är underbart för allt levande

0

Hej fina du!
Jag hoppas att du har en härlig helg. 🙂 Tänkte berätta lite om min utveckling i healingen.
Gick en kurs i healing för ett antal år sedan och kände redan då att det var kraftfullt.
Nu går jag en hand-initiering och den har gjort min kraft ännu starkare.
Under den här initieringen så händer det mycket både inombords och fysiskt. Känner starka energier flöda genom mig och mina händer är väldigt varma. Det hjälper både mig själv och andra.
Har redan hjälpt både djur och människor på ett ännu mer kraftfullt sätt.

Här är några ord från en av människorna som jag har hjälpt. (Jag håller händerna en liten bit ifrån)
“Först kom värmen och sen fast jag inte ens såg vart du hade händerna så kände jag värmen på det stället du hade händerna. Kändes som att jag hade något mjukt och varmt över nacken, på axlarna, över ryggen. 
Nerv-värken finns det ingen hjälpt mot vad jag vet men den försvann också. Är så tacksam för det!”

Jag är ödmjukt tacksam för att kunna förmedla den här kraftfulla energin och läkningen både till mig själv och andra. Det är en spännande resa att göra och ser fram emot fortsättningen.
Det fungerar bra även på distans att skicka den här healingen. <3

Kärleken är allt
Ljuset är allt
Vi är kärleken och ljuset
Tro på din kraft och låt den flöda fritt
släpp dina begränsningar och börja att tro.

Önskar dig allt gott!
Med Kärlek & Ljus

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke