Budskap Fredag 13/10 – Söndag 15/10

0

Hej på dig!

Här kommer jag med helgens budskap.
Att lyssna på musik kommer att hjälpa dig att öppna upp dig och ge dig mer glädje i ditt liv, det leder i sin tur att du får nya idéer och att dina nuvarande idéer får mer styrka. När du lyssnar på musik och du känner att din intuition försöker att säga nåt till dig så lyssna på det. Du kan prova nån ny musik om du vill som ger dig nya tankar, känslor och inspiration. Låt glädjen och kärleken växa, och njut av helgen fina du. <3

 

 

Spela Musik

Det här är ett budskap till dig att du ska spela mer musik för att finna de svar och lösningarna som du söker. Det kan handla om att spela ett instrument, kanske genom att plocka upp ett som du har övat dig på tidigare. Det kan också betyda att du ska ta lektioner i ett nytt instrument. Eller så kan det helt enkelt vara ett budskap om att du ska lägga mer tid på det som du redan använder.
Det här kortet ber dig även att se till att musik hela tiden spelas omkring dig hemma och på jobbet. Sträva efter att spela upplyftande låtar eftersom du tar intryck av orden och melodierna. Det är också bra om du sjunger och ger uttryck för musiken inom dig – du kan göra det själv för din egen skull, eller tillsammans med andra. 

Yes

Det din intuition säger stämmer, agera och följ det som du får till dig. Du är ganska säker på ditt nästa steg. Det här kortet hjälper dig att snabba på det du ska göra. Du kan lita på din intuition fullt ut.
Glädjen du känner för att dina intuitiva känslor är äkta kan tillfälligt rädd för att göra livsförändringar. Himlen vill att du ska veta hur som helst, att alla detaljer är omhändertagna. Du får stöd på alla sätt så länge du ber om hjälp och accepterar att hjälpen kommer på olika sätt. Kanske kommer det på ett sätt som du inte kan föreställa dig, men himlen och änglarna hjälper dig på bästa sätt.

Med Ljus & Kärlek

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke