Budskap Tisdag 10/10 – Torsdag 12/10

0

Hej fina!
Hoppas att du har en underbar start på veckan. 🙂
Jag har det fint och tycker att hösten är mysig och vacker med alla vackra färger.
För många så kan ju höstens mörker vara en jobbig tid och då kan det underlätta att försöka att fokusera på det positiva, tex så kan det vara ett leende som du får av någon som du möter längs vägen. Ta vara på kärleken och glädjen som finns runt dig. Fokusera på ljus och kärlek och lämna bort oro, tvivel och negativitet.
Be dina änglar om hjälp, de finns med dig och vill ditt bästa och leder dig till rätt plats vid rätt tidpunkt.
När det gäller parrelationer så kan du ge relationen en chans om du själv vill det.
Du kan ge det en chans om du känner att det är rätt för dig.
Det som är problem går att lösa med ansträngning från båda, ta hjälp av någon professionell om det behövs.
För dig som är singel så finns det fina möjligheter att träffa kärleken, ett tips är att skriva en önskelista till universum. Sätt dig ner med papper och penna, fantisera om din kommande kärlek.
Skriv ner vad du önskar att han/hon ska ha för egenskaper, intressen, hur du vill bli bemött, utseende, mål i livet, ta hänsyn till varandra, känna tillit till varandra, vara kärleksfull och trogen. Eller allt det du känner är viktigt för dig. Skriv INTE ner vad du ej önskar dig, skriv endast ner det du önskar dig.
När du har skrivit klart så lägg pappret på ett säkert ställe och ha sedan tillit och visualisera med glädje och kärlek, och ha tillit. Det här kan du göra med allt positivt du önskar dig och vill uppnå på alla plan i ditt liv. Ta upp endast det positiva du vill uppnå, det utstrålar ljusa fina energier och vibbar till universum så får du tillbaka det ljusa och fina som du sänder ut. Sen senare kan du kika på din lista. 🙂

Kärlek

Gud är kärlek och gud är överallt. Alltså omsluter, helar och stödjer den gudomliga omsorgen den här situationen.
Svaret på din fråga är helt enkelt “kärlek”, därför att det egentligen är det enda som existerar. Genom att fokusera på Gud och Guds omsorg kommer du att finna svaren, lösningarna och resultaten som du söker. Det verkar som att du har kämpat för att klara av saker och ting på egen hand. Det här kortet är en påminnelse till dig om att du kan be Gud om hjälp med allt. Himlens oändliga visdom har mirakulösa svar och lösningar för dig. Oroa dig inte för hur din bön kommer att besvaras – ha istället tillit till att Guds vilja är att du och dina kära ska känna frid. Ditt livs mening är att vara ett föredöme för gudomlig kärlek. Genom att meditera över Gud innan du gör någonting, blir du en spegelbild av det skinande ljuset. Att leva som ett exempel är det bästa sättet för dig att vara en andlig lärare. Känn Guds kraftfulla kärlek i ditt hjärta precis nu och förstå att det är svaret du söker.

Azure

“Ja, din önskan kommer att bli uppfylld. Gudomlig timing betyder dock att tålamod och positiva visualiseringar är nödvändiga just nu. Be mig att hjälpa dig att hålla dig uppe så att du inte glider in i negativitet. Du kan skynda på processen av att få dina böner besvarade genom att ha mer tillit till det oundvikliga. Det omvända, tvivel eller oro över hur dina böner ska bli besvarade, fördröjer den.”
“Kom ihåg att hur böner besvaras är upp till den gudomliga visdomen av skaparen. Även om du kan känna brådska eller till och med panik med dina böner, lita på att vi änglar arbetar heltid bakom scenen för att hjälpa dig. Fortsätt att kapitulera och frigör denna oro och rädsla till Gud och änglarna. Ju mer du kan vara centrerad i tillit, desto lättare kan vi hjälpa dig.”

Ge er relation en chans

Romantikänglarna ser att din relation är värd att ägna ansträngning åt. Även om det kan finnas problem, kan dessa arbetas igenom och helas. Du behöver engagera dig i relationen för att garantera den bästa chansen till att lyckas. Om du ändå avslutar den kommer du åtminstone veta att du gav allt. Du kommer också att förstå rollen som du spelade i relationens dynamik. På så sätt kommer du att undvika att attrahera liknande smärtsamma situationer i framtiden. Du tog emot detta kort därför att det finns en chans för ert partnerskap. Kärleken finns fortfarande där!
Att arbeta med en parterapeut kan vara det bästa alternativet nu. Denna professionella person kan identifiera dysfunktionella områden och vägleda er båda i mer gynnsamma riktningar.

Önskar dig allt gott!

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke