Använd alla dina sinnen när du visualiserar

2

Hej fina du!
Använd alla dina sinnen när du visualiserar det du önskar dig..
Se bara ljusa fina bilder och känslor så drar du till dig det.
Visualisering är riktigt bra och effektivt om du använder det fullt ut tillsammans med alla dina sinnen. Synen, hörseln, känseln, smaken och lukten. Gör det med inlevelse och fokus, i tanken till att börja med så att du är klar med vad du önskar dig. Efter det så med hjälp av mentala bilder (med dina sinnen) ser du det framför dig med inlevelse.
Försök att föreställa dig att du redan är där, hur känns det i kroppen, vad känner du för dofter, vad ser du, känner du några smaker, känner du något fysiskt (kanske värme, vinden mm) eller hör du något? När du gör det så vet du att du är på rätt väg och fungerar det inte för dig så prova igen. Ta fram din förmåga att skapa det liv som du vill leva.

 1. Du kan börja med att gå till en plats där du är ostörd och känner harmoni.
 2. Ha positiva fina tankar och släpp allt negativt, fokusera på ljuset och kärleken.
 3. Fantisera om det du vill uppnå, och hur du ska ta dig dit. Enbart positiva tankar och bilder, släpp begränsningar och hinder.

Lycka till fina du, fungerar det inte för dig i början så prova tills det går. Övning ger färdighet. <3

Med Kärlek & Ljus

Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Wanda Björlin den

  Tack så mycket.💖 ska pröva göra det

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod. <3 Ja gör det. 🙂 Lycka till. Kram

Lämna en tanke