Kärleken är….

0

Hej vackra själar!

Sitter här i natten och skriver, ibland får jag mer inspiration då. Tycker också att det är rätt mysigt att sitta uppe och mysa på med en kopp te och dela mina tankar.
Känner mig så glad och kärleken till livet och till min man, nära och kära fyller mig med en enorm lycka.
Ska berätta en underbar sak som jag nyligen har upplevt. Jag gifte mig i tisdags och det var så vackert och helt fantastiskt. Det var så romantiskt och jag är en lycklig fru som älskar med hela mitt hjärta och själ.

När jag var yngre så trodde jag inte att jag skulle få vara med om att få gifta mig men vi får inte veta allt i förväg heller. Oavsett vad vi vill göra med våra liv så kommer vi långt med en positiv inställning och kärlek både till sig själv och andra.
Jag vill ge dig hopp om att det du vill uppnå med ditt liv så kommer du att få det som är menat för just dig, när du har en optimistisk inställning.
Jag har lärt mig genom min andliga och personliga utveckling att lättare leva i nuet, att samtidigt visualisera och affirmera en underbar framtid när det gäller allt och att vara i nuet.
Det som är menat får vi och de dörrar som är stängda och inte öppnas är inte menade för oss.
Då är det något ännu bättre som kommer, som blir ännu bättre än vad vi kan föreställa oss.

När det gäller dörrar som inte öppnas har jag lärt mig att låta vara stängda, är det menat så kommer de att öppnas med tiden. Hur det än är så är det bra att låta saker utvecklas i sin takt, det kommer när det ska.

Känn kärlek till dig själv och ditt liv så utvecklas allt naturligt.

Ett kanaliserat budskap
Älska varandra i nöd och lust, 
låt ingen påverka dig.
Du gör dina egna val i livet,
det är det som är det viktiga.
Änglarna ger dig kärlek,
de finns vid din sida.

Oavsett vad andra tycker om dina val i livet så spelar det ingen roll, för det är ditt liv och inte deras.
Låt kärleken fylla ditt liv fina du. <3

Önskar dig en underbar fortsättning på helgen.

Med Kärlek & Ljus
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke