Budskap Lördag 7/10 – Söndag 8/10

0

Hej vackra själ!

Nu vill änglarna säga att du behöver vila och ta hand om dig själv. Djuren ger mycket healing och kärlek som även du skickar tillbaka till dem. Ta tid för avkoppling, kan vara ett bad, naturen eller just med djur. Slappna av och rå om dig själv, stressa inte fina du. Änglarna, djuren och även djuren i andevärlden finns med dig och ger dig kärlek och healing. Ge och ta emot kärleken för kärleken är magi. ❤

 

Djur 💕 

Du har ett starkt, kärleksfullt band till djur. Precis som Sankt Franciscos litar de instinktivt på dig. De kan känna din medkänsla och din förståelse, och de kommer till dig för att få hjälp och sällskap. Du har en naturlig förmåga att kommunicera med djur, och du vet vad de tänker och känner.

På sätt och vis känner du dig mer bekväm med djur än människor. Du skulle vara bra på yrken där du vaktar, går ut med eller sköter om husdjur, är veterinär eller djurkommunikation. Dina egna husdjur som har gått vidare sänder dig även sin kärlek. De vill att du ska veta att de är lyckliga och har det bra i himlen.

Det här helgonet associeras till djur och natur, och han är skyddshelgon över djurens välmående. Legenden säger att han höll predikningar i skogen och att vilda djur och fåglar stannade för att lyssna.

Sankt Franciskus föddes 1181 i Assisi i Italien. Han avsade sig familjens förmögenhet och blev en resande predikant med följare som så småningom bildade den första franciskanerordern. Han spenderade mycket tid på att hjälpa och hela de fattiga, särskilt de som led av spetälska. Sankt Franciskus kraftfulla bön som börjar med orden “Herre, gör mig till ett redskap för din frid” gör honom även till ett av de mest älskade helgonen.

Teresa 💕 

”Kära du, du har arbetat väldigt hårt! Du är väldigt trött nu, ändå pressar du dig själv att arbeta mer och mer! Jag är här för att vänligt men bestämt ta din hand och och säga ‘Stopp!’ Sluta arbeta för en stund och ta en paus. Du har verkligen förtjänat den, och du kommer att bli mer effektiv och produktiv efter att du har tagit denna vila.”
”Du ger så mycket till andra så att du i stunder som dessa kommer i obalans. Ditt inre barn längtar efter näring, och ingen kommer att ge dig den kärleksfulla omtanken förutom du själv och änglarna. Så, ge dig själv tillåtelse att ta en välbehövlig time-out. Ta en tupplur, eller gå och lek ett tag. Skjut inte upp denna vägledning. Vi försäkrar dig om att alla dina åtaganden kommer att bli omhändertagna, och du kommer att samla ihop ny energi och idéer under din time-out. Vi kommer också att ge dig ytterligare jordisk hjälp, och hjälpa dig med att delegera arbete.”

Önskar dig en magisk helg 🙏

Med Kärlek & Ljus

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke