Dagens Budskap Måndag 25/9

0

Hej fina du!
Hur har veckan börjat? Min vecka har börjat bra, jobbar på och njuter av det underbara vädret. Solen skiner och det är så varmt i luften. Idag ska det handla om att tro på att en viss situation kommer att ordna sig. Ha tillit till att det blir som det ska, det blir bra och du kan klara av det. Om du inte har tillit så kan det inte utvecklas på samma sätt som när du har tillit. Tillit och positiva tankar förändrar allt till det bättre. Du kan meditera och be änglarna om hjälp med att ge dig mod att känna tillit, och att släppa oro och onödiga tankar som du bär med dig.
Tvivla inte på dig själv.


Tro
För att kunna hela och förbättra den här situationen är det viktigt att du tror. Ha tillit till mirakler, kraften i Guds helande kärlek  och den grundläggande godheten hos människor. Detta är viktigt för att styra utkomsten av den här situationen.
Hildegard av Bingen visade att man måste tro på sig själv för att kunna förmedla Guds budskap till världen. Du är kvalificerad. Du är redo och förberedd. Du kan göra det.
Detta helgon tog sig förbi ett enormt tvivel på sig själv och blev mångsidig författare, musiker och helbrägdagörare. Detta var särskilt anmärkningsvärt med tanke på att kvinnor under hennes tid (1098-1179) inte förväntades åstadkomma något världsligt. Hon föddes som det tionde barnet i sin familj och skickades iväg till ett kloster för att minska föräldrarnas ekonomiska börda.
Hildegard började få andliga visioner redan som litet barn och så småningom blev hon kallad att skriva böcker om dem. Hon tog sig förbi sina enorma tvivel på sig själv och sina litterära färdigheter och hon skrev senare: “Även om jag hörde och såg dessa saker så vägrade jag länge att följa kallet att skriva på grund av tvivel och dålig självuppfattning, och på grund av mäns åsikter.” Hildegard är även känd för att ha komponerat storslagna musikaliska lovsånger och för hennes två böcker om att skapa fysisk hälsa genom att använda naturens egna skapelser.

Önskar dig en magisk dag!

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke