Budskap Onsdag 20/9 – Torsdag 21/9

6

Hej fina du!
Det är fokus på att du ska tala din sanning angående en speciell sak/situation. Var ärlig och säg som det är med kärlek. Ta tag i det som du behöver ordna, du har änglarna med dig. Känslan av att ta tjuren vid hornen. Släpp din oro, gör det du behöver och be om Ärkeängel Uriels hjälp.
Du och alla andra inblandade blir helade, ilska och lägre energier omvandlas till något positivt.
De som inte kan acceptera din sanning behöver du inte lägga nån mer energi på. Säg din mening och be änglarna om hjälp, så hjälper de alla inblandade.
När du är klar med det du ska göra så kan du vid meditation/avslappning be Ärkeängel Uriel om hjälp med att höja din energi och göra dig fri från andras känslor som du kan dra på dig.

Tala din sanning
Det här är ett starkt budskap till dig att ställa dig upp och tala din sanning. Överlämna all din rädsla och oro för hur andra ska reagera till Gud, sankta Bernadette och dina änglar. Du kan säga det på ett kärleksfullt sätt och fortfarande vara uppriktig. Oavsett andra reaktioner måste du ge en röst åt sanningen så som den ser ut för dig. Himlen kommer att ta hand om dig och vägleda dina ord medan du uttalar dem.
När du gör det kommer vissa att hålla med dig helt och hållet – de har till och med väntat på att någon ska ge uttryck för den här saken. Samtidigt kan andra bli oense med dig. Håll dig till det du tror på, oavsett hur människor reagerar. Du är en sanningssägare och så länge du talar med övertygelse har du ingenting att vara rädd för.
Sankta Bernadette är ett fantastiskt exempel på någon som följde det rådet, även om hon hotades med fängelse för det. Vid fjorton års ålder hade hon sin första av arton visioner av den heliga jungfru Maria nära sitt hem i Lourdes i Frankrike. Jungfru Maria visade Bernadette att hon skulle gräva i jorden och hålet blev så småningon Lourdes heliga källor.
Medan hon fick sina visioner trakasserades hon och hennes familj av statliga tjänstemän som hävdade att hon ljög och var galen. Ändå fortsatte hon att artigt tala sin sanning. Idag besöker över fem miljoner människor årligen Lourdes heliga vatten och har glädje av Bernadettes mod.

Ärkeängel Uriel
“Jag kallas ´psykologängeln´därför att jag hjälper till att hela gifter från människors tankar och känslor. Jag är speciellt skicklig på att frigöra envis ilska och oförmågan att förlåta. Jag är med dig just nu för att rensa bort sådana gifter. Jag skulle också vilja arbeta med dig för att hjälpa andra att rensa bort sina emotionella och fysiska blockeringar.”
“Mitt helande arbete är subtilt. Jag tvingar det aldrig på någon. Som du, tycker jag det är bäst att vänta tills någon närmar sig och direkt ber om vägledning eller hjälp. Då ber jag dem helt enkelt och kärleksfullt att bli villiga att frigöra gifter från sitt sinne och hjärta. Om de är villiga att göra det, sker frigörningen. På detta sätt kan personen bibehålla sin värdighet och kontroll, medan denna väljer att vara fri från lägre energier.”

Önskar dig allt gott <3

Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Tack Carolina
  För dessa ord. Jag har en känsla att jag behöver göra detta inom några månader eller mindre. Säga min sanning. Vet att det kommer att ogillas, men efter storm kommer lugn.
  Kram

  • karolinaochanglarna on

   Varsågod Lise-Lotte. <3
   Sanningen är bäst fina du och det kommer att kännas som en lättnad, den tunga känslan släpper. <3
   Ja lugnet kommer. All lycka till dig. Kram

Lämna en tanke