Osunda relationer

0

Hej vackra själ!
Det här kommer att handla om att känna sig instängd i en relation. Som vi alla vet att leva på det sättet är inte sunt för någon, då behöver mönstret brytas.
Här kommer några ord från en människas liv som lyckades att bryta sig loss från en jobbig relation, som inte var sund. Den här människan vill att jag ska publicera det här så att det kanske kan hjälpa dig.

“Det kunde handla om vilken frisyr jag skulle ha, jag fick inte ha håret så som jag ville. Jag fick inte klä mig hur jag ville, för det passade inte partnern. Jag fick inte bestämma nånting i relationen eller över mig själv. H sa att jag skulle bestämma mer och när jag väl försökte så spelade det ingen roll för det var ändå H som bestämde i slutändan.
Det gjorde att jag kände mig låst och instängd i relationen, jag ville växa och utvecklas men jag blev stoppad.
Allt skulle vara på H:s villkor och jag skulle bara vara tyst och lyda order.
Jag mådde väldigt dåligt psykiskt, var totalt kontrollerad.
När jag tog mig ur så kände jag att det var exotiskt att få ha en egen vilja. Blev fri… 
Om du är i en sån sits, säg ifrån! Gör inte samma misstag som jag gjorde. Låt dig inte styras, gör dig fri. 
En relation ska bygga på samarbete och kärlek. Svårt att känna kärlek när man känner sig instängd. 
Tack för att du har hjälpt mig växa och helas!”

Det är fantastiskt att se människor utvecklas och växa. Att bli den de innerst inne är. Att känna sig låst och begränsad av en annan människa är inte sunt för någon. Att känna sig fri med sin partner är viktigt, att tillåta den andra leva livet fullt ut. Det tycker jag är viktigt i alla sorts relationer. Att inte begränsa andra, leva sitt egna liv och fokusera på det som är viktigt. Att inte låta någon annan begränsa sig är också viktigt, att slita sig loss.
Det onda som du känner när du bryter dig loss är inte farligt, det går över. Det blir en frihetskänsla och du är starkare än vad du tror. Var inte rädd för att be någon om hjälp, ta emot den hjälpen du får.
Jag ska berätta om vad jag själv har varit med om också när jag ändå är inne på ämnet.

En relation som jag hade för många år sedan var inte sund. Jag var också kontrollerad och nertryckt.
Kunde inte ens gå och handla ensam för att då blev jag anklagad för det ena och det andra.
Det gjorde mig besviken och det blev värre och värre. Ville länge ta mig ur relationen men hade inte kraften, trodde jag men den har vi alltid. Det finns en sån otroligt kraft inom oss.
Han misshandlade mig psykiskt och sen började även fysisk misshandel. En kväll så kom han hem till mig och då fortsatte det…. en mardröm…..
Jag hade sagt till honom att jag ville avsluta relationen och då slog han mig i ansiktet och på örat väldigt hårt..
Hörde ingenting på det örat på flera timmar och var alldeles röd och svullen…han spottade mig i ansiktet.
Tog tag i min överarm och började att slita med mig mot dörren och sa… Jag ska döda dig!
Lyckades med min kraft att mota ut honom i trappuppgången och drog igen dörren. Sjönk ihop på golvet och var så rädd. Han stod kvar länge och pratade in genom brevinkastet “Förlåt älskling, jag ska aldrig göra om det.”
Jag öppnade såklart inte dörren. Till slut så gick han och jag var äntligen fri, fri från den hemska relationen.
Bearbetade det som hade hänt och tog mig vidare och nu idag så är jag lycklig igen. Meditation är väldigt bra och effektivt, det både renar och stärker.

Glöm aldrig att du är en fantastisk människa, låt aldrig någon begränsa dig och begränsa inte dig själv heller.
Lev ditt liv på det sätt som gör dig lycklig. Vad gör dig lycklig?

Önskar dig en underbar fortsättning på den här kvällen!

Med Kärlek & Ljus
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke