Dagens Budskap Tisdag 12/9

0

Hej på dig fina!

Här kommer dagens budskap. 🙏

Teresa

“Kära du, du har arbetat väldigt hårt! Du är väldigt trött nu, ändå pressar du dig själv att arbeta mer och mer! Jag är här för att vänligt men bestämt ta din hand och och säga ‘Stopp!’ Sluta arbeta för en stund och ta en paus. Du har verkligen förtjänat den, och du kommer att bli mer effektiv och produktiv efter att du har tagit denna vila.”
“Du ger så mycket till andra så att du i stunder som dessa kommer i obalans. Ditt inre barn längtar efter näring, och ingen kommer att ge dig den kärleksfulla omtanken förutom du själv och änglarna. Så, ge dig själv tillåtelse att ta en välbehövlig time-out. Ta en tupplur, eller gå och lek ett tag. Skjut inte upp denna vägledning. Vi försäkrar dig om att alla dina åtaganden kommer att bli omhändertagna, och du kommer att samla ihop ny energi och idéer under din time-out. Vi kommer också att ge dig ytterligare jordisk hjälp, och hjälpa dig med att delegera arbete.”

Med Kärlek & Ljus 🙏
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke