Dagens Budskap Måndag 11/9

0

Hej fina du!

Du kanske har djur i din närhet eller jobbar med djur. Du har ett starkt band till djur, både här på jorden och djuren i andevärlden. Du kanske känner av de tydligare än tidigare eller vill lära dig att göra det. Då finns det bra kurser att gå, där du kan lära dig det. Du kan hjälpa både dig själv och andra. Jag får till mig trygghet och kärlek till dig från djuren på jorden och i andevärlden, känns som ett fint och starkt band.

Du har möjligheterna att göra något av det du vill, ta för dig. Naturen är även bra för dig, njut av det fina du.

 

Yvonne

”Djur påverkas av ditt snälla och vänliga sätt. Du har en speciell förståelse för dem. Du kan relatera till djur oskyldiga och tillitsfulla natur, och du känner ett kall att hjälpa dem. Jag är en av dina skyddsänglar och jag är här för att berätta om den fina dominoeffekt som dina relationer med djur har skapat. Din kärlek för djur har också skapat ett starkt band  och förståelse mellan dig och naturens änglar.”
”Alla djur som du någonsin har älskat fortsätter att vara med dig som skyddsänglar. Din kärlek för dem gör att de stannar vid din sida för alltid. Dina husdjur i himlen är lyckliga, andliga, hälsosamma, lekfulla och tillgivna.
Dina husdjur på på jorden är omringade av änglar som skänker mirakler för dig och dem. På många sätt agerar djuren som änglar för dig och dina kära. Du är någon som verkligen uppskattar djurens änglalika egenskaper. Du kan kommunicera utan ord med dessa förunderliga skapelser, och dina speciella band med djurriket öppnar nya dörrar för dig just nu.”

Med Kärlek & Ljus

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke