Skogen är harmonisk och magisk, jag väljer att se och inte bara att titta

0

Hej fina du!
Vad ger dig kraft under hösten? Naturen ger mig kraft, det är bra för både kropp och själ.
Få andas in den friska luften och se alla vackra färger, njuta av det underbara som naturen ger oss. Det är en del av kraft, rening och harmoni som jag får. Idag var jag ute med min sambo och hunden i skogen och det är så fantastiskt vackert och en underbar plats att jorda sig på.
Alla vackra färger, skogens doft och allt det fina som naturen ger oss. För mig är det harmoni och magiskt, jag väljer att se och inte bara titta.

Naturen och nya möten ger mycket, både glädje och utveckling. 🙂
Vi träffade på en trevlig kvinna som hade med sig fyra små hundar, så våran Viking fick busa och det var populärt.
Det ger glädje. Har du en tung tid eller dag så tänk tillbaka på fina minnen som du har.
Du kan gå ut och få frisk luft, tända ljus och mysa till det hemma.
Visst längtar jag tillbaka till sommaren men jag väljer att njuta av det vackra som hösten ger oss. Den är också vacker, jag tycker att alla årstider har sin charm på olika sätt. När vi gör valet att ta tillvara på allt som vi får så blir det också mer positivt för oss. Det inre är ju det allra viktigaste, när vi mår bra inombords så mår vi också bra med det yttre.

Med kärlek & Ljus

Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke