Budskap Lördag 9/9 – Söndag 10/10

0

Hej vackra du!
Här kommer jag med budskap för idag lördag och imorgon söndag.
Nu handlar det om en resa, känns som både en resa inom dig själv och en resa fysiskt till en plats där du känner harmoni. En plats där du kan få lugn och ro och sortera dina tankar och tillåta dig att bara vara. Den här resan känns bra för dig och den kommer att hjälpa dig att komma framåt, att släppa det som behöver släppas.
Om det känns stormigt inom dig så kommer det snart att vara över, meditation eller yoga kan också vara bra för dig.
Om du inte precis har gjort en resa så är det kanske dags för det snart? Du kommer att komma djupare in i ditt inre om du gör den här resan, oroa dig inte för det praktiska. Be änglarna om hjälp med att få det ordnat så gör de det. Änglarna visar ofta på tillit och det gör de även nu, ha tillit att det ordnar sig.
Det blir en trygg resa, du har änglarna med dig.

Shanti

“Du har gått igenom tumult och din själ är trött. Ditt sinne behöver lugn och tystnad, och jag är här för att hjälpa dig med den önskan. Jag kommer att ge dig nya möjligheter att vara för dig själv, då du kan slappna av i ditt sinne och hjärta. Jag kommer att ge dig lugn i din själ som kan spegla sinneslugnet som är din sanna gudomliga natur.”
“Som änglarna kan du sväva över stormarna som kan virvla runt dig just nu. Genomn andning och intention kan du vara fokuserad på vad som än händer i ditt liv. Denna inre fridfulla grund har en stark helande påverkan. Ditt yttre liv kommer snart att reflektera din inre frid. Enkla väga ligger framför dig och det värsta ligger bakom dig nu. Ett fridfullt resultat av den här situationen är garanterat.”

Trygg resa

Det här kortet talar om en trygg färd och låter dig veta att Sankt Kristoffer står vid den resandes sida. Den här resan är välsignad av änglarna och de kommer att se till att alla behov är tillgodosedda. Transporten, bagaget, måltiderna och login är omhändertagna av himlen, så vägen är öppen för en trevlig resa. Det här kan även vara ett budskap om att det är tid för dig att åka på en resa. Har du längtat efter en avslappnande semester? Finns det en plats som du känner dig dragen till i forsknings eller affärssyfte? Finns det en kär anhörig som du skulle vilja besöka? Om det är så, så är det här kortet en bekräftelse på att det här är rätt tid att sätta planen i verket. Människor har länge burit Sankt Kristoffer – medaljonger för att försäkra sig om trygga resor. Han blev skyddshelgon över resande tack vare sitt yrke, vilket innebar att bära människor över en flod. Legenden berättar att han var en storvuxen man som lätt kunde bära vem som helst, oavsett storlek. En dag kom en liten pojke och bad om att bli tagen över vattnet. Trots hans lilla kroppsbyggnad fick barnets vikt nästan Kristoffer att kollapsa. När de nådde flodstranden avslöjade pojken sin identitet: han var Kristus. Det här helgonets namn betyder “Kristusbärare”.

Med Kärlek & Ljus

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke