Harmoni ger äkta inre kraft

0

Hej på dig fina! Hoppas att du har haft en fin helg. Jag har haft fullt upp och inte hunnit med att blogga. Älskar att skriva, det är en av mina passioner. Ibland blir ju livet så att det kommer hinder i vägen.

Här vill jag visa en vacker bild som jag har fotat, den ger mig harmoni. Föreställ dig fåglarna som kvittrar och dyker ner i vattnet och tvättar sig, solen värmer på. Det är helt tyst förutom fåglarna som plaskar i vattnet och kvittrar. Det ger mig harmoni och insikter. Varifrån kommer den äkta inre kraften? Den kommer från vårat inre, när vi är tillfreds och i harmoni med oss själva, och även i harmoni med omgivningen.

Meditation är en väldigt bra början till harmoni. ❤

Nu önskar jag dig en underbar fortsättning på den här dagen

Med ljus & Kärlek

Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke