Budskap Torsdag 24/8 – Fredag 25/8

0

Hej fina du!

Änglarna vill att du ska veta att de tar hand om dina barn som både finns här på jorden och i himlen.

Jag finns vid din sida,

ger dig min kärlek.

Fortsätt att leva, fortsätt att tro.

Tron på den eviga kärleken.

Jag älskar dig, känn det i ditt hjärta. 

Det handlar en del om känslor och komma framåt men också glädje. Kalla på ärkeängel Uriel för att hela gifter från tankar och känslor. Oavsett vad du har att bearbeta så klarar du det. Känn kärleken. Jobba dig framåt i din takt. Njut av glädjeämnen som dyker upp. För jag ser även glädje med vänner eller andra som står dig nära. Det får dig att slappna av och känna glädje. Fortsätt med dina planer med studier/personlig utveckling i din takt, det kommer att ge dig mycket positivt.

Opal

 

“Din oro för dina barn har blivit mottagna som böner här i himlen. Vi förstår dina bekymmer, så vi omringar dina barns själar och kroppar med vår kärleksfulla omsorg. Det här är en tid för dig att släppa taget om dina barn till Gud och var viss om att din skapare är deras riktiga förälder. Gud, är ren kärlek, utan dömande eller ilska. Han skulle aldrig kunna överge dig eller dina barn – inte skulle han vilja det heller!”

“Som en av dina barns skyddsänglar, vakar jag ständigt över dem för när jag skådar dina barn, ser jag deras gudomliga ljus. Jag ser deras fullkomlighet, deras godhet och deras oskuldsfullhet. Jag ber att du ska se dina barn genom mina ögon, vilket kommer att hjälpa deras kärlek och ljus att helt och fullt komma till uttryck. Jag älskar dig, jag älskar dina barn, och dina barn älskar dig!”

 

Ärkeängel Uriel

“Jag kallas ‘psykologiängeln’ därför att jag hjälper till att hela gifter från människors tankar och känslor. Jag är speciellt skicklig på att frigöra envis ilska och oförmågan att förlåta. Jag är med dig just nu för att rensa bort sådana gifter. Jag skulle också vilja arbeta med dig för att hjälpa andra att rensa bort sina emotionella och fysiska blockeringar.”

“Mitt helande arbete är subtilt. Jag tvingar det aldrig på någon. Som du, tycker jag det är bäst att vänta tills någon närmar sig och direkt ber om vägledning eller hjälp. Då ber jag dem helt enkelt och kärleksfullt att bli villiga att frigöra gifter från sitt sinne och hjärta. Om de är villiga att göra det, sker frigörningen. På detta sätt kan personen bibehålla sin värdighet och kontroll, medan denna väljer att vara fri från lägre energier.”

Kärlek & Ljus  🙏

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke