Dagens Budskap Onsdag 23/8

0

Hej fina!

Det är mycket förändringar, både stora och små och främst inom studier/kurser/personligt och andligt växande.
Var inte orolig för något, det tar änglarna hand om när du ber om hjälp.
Det kommer att ge dig mycket erfarenheter och du höjer din energi, det kommer att få dig att växa, utvecklas och det kommer även in nya vänner i det här.
Du kommer att få nya insikter, andas och ta klivet framåt. Det här fixar du.

 

Maya

“Vi rekommenderar starkt att du fortsätter med din utbildning därför att ytterligare fakta och erfarenheter kommer att påskynda uppfyllelsen av ditt livssyfte. Du kanske oroar dig över om du har råd att fortsätta med din utbildning, men vi försäkrar dig att allt kommer att bli sörjt för under tidens gång.”
“Denna utbildningsprocess kommer att ge dig stora framgångar. Den berikar din förståelse för din andliga kraft, och påskyndar din hågkomst av och motivationen för ditt livssyfte. Vi kommer att vägleda dig till lärare, skolor, böcker, fonder, tidsplaner och alla tillgångar som är rikligt tillgängliga för dig nu.”

Önskar dig en magisk dag!
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke