Dagens Budskap Tisdag 22/8

0

Hej på dig vackra!
Nu vill änglarna att du ska ta fram din kreativitet och skapa det du vill ha i din framtid, du har redan kommit långt. Ge inte upp utan var kreativ, fungerar inte ett sätt så hitta ett annat. Tänk utanför ramarna, du kommer på ett sätt som fungerar för dig. Ärkeängel Gabriel är med dig och hjälper dig, och är kraftfull och lyfter fram det som du har glömt eller förbisett om dig själv. Du har så fina talanger, ta vara på det. Be om hjälp och ta emot den.

 

💕 Ärkeängel Gabriel 💕

“Jag är med dig som en av dina skyddsänglar. Du kanske undrar varför enärkeängel är med dig. Jag hjälper många människor samtidigt, och du är bland dem. Jag hjälper dem vars livssyfte är inom konst eller kommunikation. Jag hjälper dig med att finslipa och lita på dina naturliga talanger. Sedan öppnar jag dörrar åt dig så att du kan uttrycka dina talanger på ett sätt som kan hjälpa andra.” 
“Det jag behöver av dig i gengäld är ärlighet och samarbetsvilja. Berätta för mig om dina rädslor, ditt hopp, din förvirring, din osäkerhet och dina drömmar. Be mig att hjälpa dig och gå sedan igenom möjligheternas dörrar som jag öppnar upp för dig. Jag är helt på din sida! Min uppgift är att vara din coach och som sådan kan jag sporra dig på vägen. Var medveten om att jag pushar dig därför att jag vet att du behöver en liten knuff från universum.”

Med Kärlek och Ljus  
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke