Dagens Budskap Måndag 21/8

0

Hej fina du!
Jag hoppas att du hade en härlig helg. Nu är det dags att ta tag i det som du drömmer om, gör verklighet av dina drömmar. Tveka inte längre utan nu är det dags att köra igång. Ta för dig av möjligheterna som finns och som kommer. Begränsa inte dig själv och låt inte rädslorna ta över. Du är starkare än vad du tror.
Du har fina möjligheter framför dig, lev ditt liv fullt ut. <3

Oceana

“Kasta dig in i det! Det behövs ingen mer granskning eller tid. Du kan lita på dina känslor i det här fallet. Jag kommer att vägleda dig genom de nödvändiga aktiviteterna, beroende på omständigheterna. Din huvudsakliga uppgift är att till varje pris undvika förhalning. Dela upp situationen i små steg så att du inte blir överväldigad. Ta sedan dessa steg med regelbundna mellanrum.”
“Du vet redan vad du ska göra i den här situationen och du har beslutat dig för att agera. Jag är här för att bekräfta att ditt beslut är i ljusets väg. Även om det kan bli tillfälligt hårt arbete eller känslomässigt tumult, kommer det snart att bli ersatt av ett andligt ljus, där det känns som att mjukt flyta med i en sommarvind.”
“Ibland kan du känna dig för känslig och trött för att handla. Det är gör astt du är osäker på ´riktigheten´ i dina beslut. Vanligtvis är ogrundad skuld orsaken till att du känner dig dränerad på energi och lycka. Då är det väldigt viktigt att kalla på änglarna för att öka din tillit. Lägg märke till hur enkelt dörrarna öppnas för varje steg du tar. Det är ytterligare ett tecken på att du tar de rätta besluten.”

Önskar dig en fantastisk dag! <3

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke