Helgens budskap Fredag 18/8 – Söndag 20/8

0

Hej vackra du!
Den här helgen så är det mycket fokus på att ta tag i dina drömmar, ta ett eller flera steg framåt.
Det viktiga är att du gör något för dig själv, att komma närmare dina drömmar. Oavsett vad du drömmer om så gör upp en plan, leta efter info på nätet, fråga vänner om de har nåt tips. Det är bara du själv som sätter gränserna, ingen annan. Det är en bra tid att komma igång men ingen stress. Fäll ut dina vingar för nu flyger du högt när du tar tag i det och har tillit.
Andra kan se det lite hotfullt men fortsätt med det som känns rätt, de kommer att bli inspirerade av dig.
Njut av helgen och unna dig nåt extra som är speciellt för dig.

Isaiah

“Du är mogen för nya möjligheter och du känner dig angelägen att kliva in i nya territorium. Kära du, dina nya spännande livsförändringar är oundvikliga. Det finns ingen återvändo! Istället för att vara kvar i det trygga, bestämde du dig för att gå framåt. Det är därför jag är med dig just nu, för att ge dig det extra mod och säkerhet som du behöver.”
“Det finns dock ingen anledning att stressa. Det här är en inkubationstid, när naturen kan tillåta allt att växa i sin egen takt. Var försäkrad om att din livsförändring kommer att ske i precis rätt ögonblick! Under tiden ska du veta att Gud och änglarna vakar över dig. Du är trygg och väldigt älskad. Grattis till den här nya perioden i ditt liv!”

Ha en underbar helg! <3

Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke