Djuren lär oss mycket om vi lyssnar

0

Hej!
Känner att sommaren inte är slut riktigt än, det är varmt idag och skönt i luften.
Hur har din dag varit hittills? Här hos mig är det bra, jag jobbar med det andliga, så har jag lille räven bredvid mig. Han sover harmoniskt, djuren känner av hur vi mår. Mår vi bra så mår de också bra.
Han har ett djup i sina ögon som verkligen visar villkorslös kärlek, förståelse och kommunikation.
Jag känner snabbt när han vill något, både känner och ser.

När jag såg honom för första gången på bild så kändes det rätt på en gång. Jag kände att jag måste träffa honom, och se om det känns likadant i verkligheten. Även hur kemin stämmer.
Den stämde och stämmer väldigt bra, det var definitivt menat att vi skulle mötas.
Jag är ödmjukt tacksam för att det blev så, djuren har vi mycket att lära oss av.
För den som är uppmärksam och lyssnar kommer också att höra, se och känna vad de vill säga.
Själv så har jag alltid älskar djur. Har haft djur i hela mitt liv förutom kortare perioder då jag inte har haft tiden.
Har en stark förståelse för djuren och när jag gick en kurs i djurkommunikation så blev det ännu tydligare.
Tacksam! Sen så kan jag även se och prata med djur i andevärlden men det biten ingick inte i den kursen.
Den biten kom när jag gick en medium utbildning, det kom som en bonus när jag tog kontakt med andar så kom även djuren med tiden.
Tänk vad mycket vid lär oss, och det ena leder till det andra. Ha det med dig i tanken när du dras till en speciell sak som kanske är nytt för dig. Oavsett vad det handlar om. Du kanske tänker men “kommer det att funka för mig, kommer jag att klara det”?

Släpp den tanken och våga ta steget, du kommer inte att ångra dig. Du utvecklas och det leder dig framåt och nya vägar öppnas för dig. 🙂

Önskar dig en underbar dag!

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke