Dagens Budskap 17/8

4

Hej, här kommer dagens budskap.
Ängeln Yvonne kommer upp och säger att du har ett speciellt band till djur, du förstår dem. Du har även djuren i andevärlden i din närhet och i ditt hjärta.
Om du vill gå en utbildning/kurs eller söka ett nytt jobb som har med djur att göra så har du möjligheter som väntar på dig. Det kan också handla om att utveckla din förmåga att kunna känna av djur i andevärlden och förmedla budskap till andra. Det är rätt tid att ta tag i det nu.

 

Yvonne

“Djur påverkas av ditt snälla och vänliga sätt. Du har en speciell förståelse för dem. Du kan relatera till djur oskyldiga och tillitsfulla natur, och du känner ett kall att hjälpa dem. Jag är en av dina skyddsänglar och jag är här för att berätta om den fina dominoeffekt som dina relationer med djur har skapat. Din kärlek för djur har också skapat ett starkt band  och förståelse mellan dig och naturens änglar.”
“Alla djur som du någonsin har älskat fortsätter att vara med dig som skyddsänglar. Din kärlek för dem gör att de stannar vid din sida för alltid. Dina husdjur i himlen är lyckliga, andliga, hälsosamma, lekfulla och tillgivna.
Dina husdjur på på jorden är omringade av änglar som skänker mirakler för dig och dem. På många sätt agerar djuren som änglar för dig och dina kära. Du är någon som verkligen uppskattar djurens änglalika egenskaper. Du kan kommunicera utan ord med dessa förunderliga skapelser, och dina speciella band med djurriket öppnar nya dörrar för dig just nu.”

Önskar dig en magisk dag!

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  • karolinaochanglarna on

   Vad spännande Birgitta, det är fantastiskt med djurkommunikation. 🙂
   Jag föreslår Ulrika Nyqvist, hon är jätteduktig. <3

 1. Marianne Hallbäck on

  Tack! För första gången på lång tid, pga en skada, kunde jag rida idag. En timmes tur i skogen med några vänner på min favvohäst… Underbart! Så läkande och lugnade för själen…
  Älskar själen hos hästar.

  • karolinaochanglarna on

   Varsågod! <3 Det låter underbart! Ja djuren och naturen är verkligen läkande och lugnande.
   Kram Karolina

Lämna en tanke