Dagens Budskap Onsdag 16/8

2

Hej fina du!
Änglarna vill att du ska slappna av och känna harmonin och tryggheten som de ger dig.
De upprepar som de sagt innan att du behöver släppa oron och följa med på den väg de visar dig.
När du inte oroar dig så får du desto mer harmoni och du manifesterar snabbare.
Känn kärlek och glädje, låt dig själv stråla. Du är vacker!

Zanna

“Det spelar ingen roll vad som hänt i det förflutna, din nutid och framtid är nu tryggt skyddat av änglarna. Jag hjälper dig att läka från tidigare störningar eller trauma. Jag hjälper dig att läka ditt hjärta från oro eller rädsla. Jag är här för att hjälpa dig släppa taget om alla självförstörande tankar eller beteenden. Med andra ord är jag här för att hjälpa dig att njuta av en förnyad känsla av trygghet och sinnesfrid.”
“De andra änglarna och jag håller vakt runtom dig, ditt hem, din familj, dina fordon och din arbetsplats. Du kan vara försäkrad om att inga lägre energier kan tränga igenom vårt skyddande fält. Vi tillåter bara kärlekens energi att komma igenom var än du och dina kära bor. Alla uttryck av rädsla skickas tillbaka till vanföreställningen varifrån de kom. Gud och änglarna ber att du ska koppla av och ha roligt, därför att din glädje får himlen att le.”

Ha en underbar onsdag!

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Stefan Thulin den

  Vad vackert skrivet ja jag vet att jag oroar mig för mycket tack

  • karolinaochanglarna den

   Tack så mycket och varsågod. Det är inte lätt att släppa oron men jag själv brukar meditera, det ger mig harmoni. <3
   Meditera är bra. 🙂

Lämna en tanke