Våga ta nya steg, det ger dig utveckling och du växer

0

Hej vackra du!
Idag är det soligt och härligt väder här i Göteborg, lite svalare vindar men det är skönt ändå. Trots att jag älskar sommaren så tycker jag att alla årstider är vackra. Med hösten så tycker jag att alla färger är riktigt vackra och det är mysigt att tända ljus och mysa till det när det börjar att bli mörkt….

Jag försöker att se det positiva och njuta av livet.
Mindre positiva saker som kan dyka upp för oss alla emellanåt kan vi lösa på bästa sätt.
Det är inte så farligt att ha dåliga dagar, det har vi alla och en sak är säker…det kommer att vända!
När du får en motgång så kan det kännas tufft, men tänk så här “varför får jag den här motgången? Vad är meningen med det? Är det något bättre som väntar på mig?”
Fundera på det och stanna upp en stund men fastna inte och ge inte upp. Våga ta nya steg, det ger dig utveckling och du växer. Du kanske har tänkt att du skulle vilja börja med något nytt? Låt det inte stanna vid tanken, planera och prova dig fram. Be änglarna om vägledning, det leder dig rätt.
Ha människor runt dig som vill se dig växa, som stöttar dig. De människorna som gläds åt din framgång är de som är äkta. De som utmanar dig att inte ta den bekväma vägen. De ska du vara rädd om.
Jag har skrivit mycket om just utveckling, att släppa det gamla och ta in det nya, inte vara rädd för förändring, glädje, kärleken till sig själv först och främst och även kärlek till andra. Även kärleken till livet är viktigt.
Det är viktiga ämnen tycker jag och när jag sitter och mediterar och ber om svar på vad jag ska skriva om, så får jag ofta till mig budskap. Vad som är viktigt att lyfta fram och dela med mig av.
Det är fint och jag är ödmjukt tacksam.

Önskar dig en fantastisk fortsättning på dagen!

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke