Dagens Budskap Tisdag 15/8

0

Hej på dig vackra själ!
Nu vill änglarna att du ska ta emot den hjälpen som de ger dig, för du har bett om deras hjälp.
Du behöver inte vara rädd för resultatet, det blir precis som det är menat för dig.
De vill ditt bästa, och de vet vad som är bäst för dig. Änglarna ser de vägar som leder dig till dina drömmars mål.
I slutändan kommer du att se och förstå det. Så ta emot deras hjälp och ha tillit.

Fiona

“Jag är så tacksam att du bad om hjälp från Gud och änglarna. Jag är här för att be dig vara öppen för vår hjälp, ibland ser jag hur du kämpar med situationer som enkelt kunde bli lösta om du lät mig hjälpa dig. Jag väntar på en signal – en bön eller en tanke om hjälp – så att jag kan bli involverad i lösningen.”
“Nu har du bett om hjälp och jag är väldigt glad över att få hjälpa till. Jag ber att du ska tillåta mig att hjälpa dig. Därför att du vid andra tillfällen har hindrat mig från att göra det. Du trodde att du inte förtjänade min hjälp, eller så tyckte du att det var för hotfullt att göra nödvändiga livsförändringar. Kom ihåg att jag är här för att lugna ditt sinne. Du kan lita på min vägledning.”
“Lägg märke till de starka och upprepade intryck som kommer till dig genom dina tankar, känslor och syner. De är sanna budskap från Gud – genom mig, till dig. Vi kommer inte att låta dig misslyckas på något sätt. Du har fullt stöd från universum när du följer din gudomliga vägledning.”

Jag önskar dig en underbar dag!
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke