Jag tänker utanför boxen för den finns inte för mig

2

Hej på dig fina!
Nu har vi börjat på en ny vecka igen, måndag och den kan vara precis så fantastisk som vi vill eller så mörk som vi skapar den. Vi kan bestämma oss för att den ska vara helt underbar, då blir den det. Vi kan ha den inställningen så skapar vi en fantastisk dag. Som vi alla vet så har vi dagar då saker går snett. Skosnörena kanske går av, olika strumpor på fötterna pga stress, spillt kaffe på tröjan mm. För mig räcker de med en blick på min sambo eller tänka på något roligt minne som fick mig att skratta högt. Då brister jag ut i skratt, det är bagateller som inte gör hela dagen dålig. Det är våran inställning till det som påverkar hur resten av dagen blir. 🙂
Hoppas att du har en fin start på veckan, jag har det fint och njuter av solen.
Underbart att kunna jobba i solen och njuta.

För mig så måste det inte vara traditionellt, jag tycker om att vara kreativ och leva livet med öppna ögon. Jag lever och inte bara överlever. Lever hellre ett liv med mycket spänning och njuta av livet. Vi behöver inte begränsa oss för att någon annan säger att vi inte kan eller borde. Du känner inom dig vad du vill, kan och ska göra.
Jag har alltid känt att jag inte vill leva inom de ”ramarna” som många andra lever efter. För många ska det vara på ett visst sätt och det ”nya eller annorlunda” ska döljas väl och helst inte utforskas men det är deras val att leva så och det respekterar jag. Sen så handlar det kanske om press/rädsla från omgivningen/familjen/vänner och vad ska de tänka om du skulle leva ditt liv på ditt sätt? Oavsett vad det är för något det handlar om så är livet för kort för att låta andra tycka och tänka hur vi ska leva och vad vi ska och inte ska.

Att inspirera varandra, stötta och peppa är som medicin för själen. Även att sprida kärlek och glädje ger oss så mycket. Jag lägger missunnsamma människor på sidan och kör mitt race och det tycker jag att du också ska göra. Tänk på att de som missunnar dig att lyckas med ditt liv har fått dig att utvecklas, du vet precis hur du INTE vill vara.

Jag önskar dig en helt fantastiskt dag med kärlek och glädje <3

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Stefan Thulin den

  Bra skrivet Carpe diem dag för dag

  • karolinaochanglarna den

   Tack snälla. Ja precis det håller jag med dig om. 🙂
   Önskar dig en fin dag. Carpe Diem

Lämna en tanke