Det spelar ingen roll vad andra tycker om dig

4

Hej du vackra själ!

Hur har du det denna lördag? Jag har det bra och sitter och jobbar idag och vill gärna dela med mig av lite tankar och glädje till dig. 🙂
Vad är det som ger dig glädje? Det som gör att du orkar kämpa på?
Det som bland annat ger mig glädje är att vara i nuet och även många minnen. Fina minnen ger mycket glädje och harmoni. Precis som kärlek gör, önskar dig massor av kärlek.
Tänker på när jag var i tonåren och fortfarande bodde hemma hos föräldrarna. Vi hade bastu och det var så himla skönt att basta på kvällen och sen sätta sig ute en stund och svalka av sig. Hörde fåglarna kvittra vackert, det var fuktigt i luften och förutom fåglarna så var det helt tyst och stilla. Det var magiskt och helt underbart att stanna upp och vara fullt ut i nuet. Om du stannar upp och tänker på en underbar stund/period i ditt liv som får dig att må underbart. Vad ser du, vad känner du, hur doftar det? Föreställ dig att du har det lika underbart idag, ja visualisera att ditt liv är fantastiskt. Känn det med alla dina sinnen och ta vara på det, var i nuet.

Finns många vackra stunder att minnas och njuta av. En annan vacker stund för mig var när min sambo friade till mig, det var speciellt och jag svarade ja. 🙂 Kärleken övervinner allt.

Kanske har du din själsfrände vid din sida, eller någon annan som står dig nära som du litar på som du kan glädjas tillsammans med?

Bry dig inte om vad andra säger eller tänker om dig eller dina val i livet som jag har nämnt innan, vi är som vackrast när vi lever våra liv så som vi innerst inne vill.

Låt inte någon dra ner dig, du vet inom dig vad som stämmer med verkligheten och inte. Gå din egen väg och låt det vara. De som inte känner dig på djupet och inte vet vem du är innerst inne har ingen aning om vad du har gått och går igenom. Vad har det för betydelse vad andra tycker om dig? Gå efter din inre sanning och låt andra tycka vad de vill. Ingen annan har levt ditt liv och har inte med det att göra. Det finns ingen anledning att dra egna slutsatser och döma andra och inte heller att vara elak. Är det inte så att man borde lära känna en människa på djupet för att verkligen veta sanningen? Det tycker jag iallafall.

Älska dig själv och livet 💕

Ha en underbar fortsättning på denna lördag 🙂

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Claes den

  Exakt så är det ju ❤ dessutom borde vi ha en bastu älskling 😘

  • karolinaochanglarna den

   Tack och precis älskling. <3 Ja en bastu vill jag verkligen ha, så härligt. ;*)

 2. Kjersti Andersson den

  Här så svårt att känna glädje och harmoni just nu. Här precis fyllt 70 och grubblar och oroar mig mycket.
  Här i helgen varit på kusinträff i Karlskrona. Så himla roligt och härligt, men vid hemkomst bara tomhet. Här så svårt att behålla glädjen för de fina stunderna

  • karolinaochanglarna den

   Fina du, ett tips är att du kan tex sätta dig på en mysig plats som du trivs på, ta med dig papper och penna. Ett stort grattis till dig i efterskott på din 70-årsdag! <3 🙂 Då hade du fina människor runt dig på kusinträffen, underbart.

   Du kan ju skriva ner dina finaste minnen som du har, det som får dig att le och glädjas. Den fantastiska kusinträffen tex, och så har du nog andra underbara minnen också. Vad ser du? Hur kändes det? Du kan skriva ner allt du vill skriva, och när du har det jobbigt så ta fram din fina berättelse och minns. Kärlek & Ljus till dig <3 Kram

Lämna en tanke