Vad är viktigt för Dig i Ditt liv?

2

God morgon du vackra själ!

Här sitter jag som vanligt med min kaffekopp och känner mig inspirerad att skriva.
Har redan varit på första promenaden med vår lilleman Viking. Han är en riktig charmör som sprider så mycket glädje. 🙂 Det finns mycket att lära av djuren. De är inte missunnsamma eller elaka. De ger oss villkorslös kärlek och lever i nuet. De är helt fantastiska hos en ägare som behandlar de rätt.
Så varför är människor missunnsamma och vill styra över andra människor, och försöker att göra val åt andra?
Vi gör våra egna val och lever våra liv som vi själva vill. Ingen annan bestämmer hur vi ska leva och vad vi ska och inte ska göra. Som så många har sagt som stämmer så bra “Vi lever på lånad tid” och vet inte hur länge vi får leva det här livet. Det är bortkastad dyrbar energi att lägga på att försöka styra andra, det är så onödigt för det ger inget positivt. Det sänder ut väldigt dåliga energier. Så mitt tips är att de borde ägna sig åt sitt egna liv och göra det så bra som möjligt.

Precis som det står i citatet så är det så, stämmer klockrent tycker jag. Vad tycker du?
Ha aldrig någonsin dåligt samvete för att du bestämmer över ditt egna liv. Vad andra tycker och tänker spelar ingen roll, det är inte deras liv. Det är Ditt. 🙂
Så hur vill du forma ditt liv? Lev ditt liv som du själv vill, du är författaren.

Jag får mycket svar i meditation, det är både hälsosamt för kropp och själ och fint att få svar på sina frågor.
Änglarna är alltid med, tacksam.

Nu önskar jag dig en magisk dag med kärlek och glädje! 🙂

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes den

    Som vanligt är det ju jättebra skriet älskling, du kan du 😉❤

    • karolinaochanglarna den

      Tack så mycket älskling <3 😉

Lämna en tanke