Budskap fredag 4/8-6/8

0

Hej!
Här får du budskap för helgen. Släpp din oro och lita fullt ut på att det är som det ska och det kommer att bli så som det är menat. Ge dig själv kärlek och även till din omgivning. Njut av att vara i nuet och försök att inte tänka så mycket på slutresultatet. När du överlåter det till änglarna och slappnar av och lever ditt liv och har tillit, så får du det som är menat för dig.
Om en speciell väg eller en speciell sak inte blir som du vill så är det inte menat för dig på det sättet. Det kommer att bli ännu bättre och du kommer att se och känna det sen. Då ser du det på ett annat sätt än vad du kanske gör idag.
Lita på att änglarna hjälper dig, be de bara om hjälp.

Vanessa

”Borde jag gå den här eller den där vägen? Undrar du. En dag är du säker på ditt beslut. Nästa dag ifrågasätter du det igen. Denna obeslutsamhet blir helad genom att du fokuserar på ditt gudomliga livssyfte. Även om du inte är säker på det exakta syftet, vet du att det innebär att skapa harmoni för dig själv och andra. Baserat på denna grund, vilket skänker dig mest frid?”
”Om du fortfarande är osäker, fråga då Gud och änglarna om att hjälpa dig framåt. Du kan fråga oss ”Vilket beslut kommer att hjälpa flest människor?´ Det är en underbar grund på vilken du kan göra ditt val. Ibland är den enklaste vägen den som tar dig längst ifrån ditt gudomliga syfte. Så din obeslutsamhet kan komma från en rädsla att göra något nytt, eller osäkerhet om din framtid. I sådana fall är du garanterad gradvis förändring. För långsamt in din nya riktning i ditt dagliga liv och glid långsamt ut ur din gamla. På så sätt skrämmer du inte dig själv, du kommer att vara mer öppen inför Guds vägledning, och du kommer att känna vår kärlek.”

Tillit

Som svar på din fråga så ber änglarna dig att lita på att allt är precis som det ska vara. Lägg inte in fruktan i situationen vilket endast kommer att skapa drama och negativitet. Änglarna ber dig att istället lämna över dina bekymmer till dem.
Din nuvarande situation är här för att ge dig välsignelser och personligt växande som leder dig till den vackra romantiska kärlek som du så djupt önskar och förtjänar. När du följer din nuvarande väg ska du lita på att den leder dig i rätt riktning. Din tillit höjer din energi som i sin tur attraherar positiva erfarenheter och personer (inklusive din romantiska partner).
Det här är en situation där allt är möjligt om det finns tillit…..

Jag önskar dig en magisk helg med kärlek och glädje!
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke