Helgens budskap 28/7 – 30/7

0

Här får ni helgens budskap från mig och änglarna.

Vanessa

“Borde jag gå den här eller den där vägen? Undrar du. En dag är du säker på ditt beslut. Nästa dag ifrågasätter du det igen. Denna obeslutsamhet blir helad genom att du fokuserar på ditt gudomliga livssyfte. Även om du inte är säker på det exakta syftet, vet du att det innebär att skapa harmoni för dig själv och andra. Baserat på denna grund, vilket skänker dig mest frid?”
“Om du fortfarande är osäker, fråga då Gud och änglarna om att hjälpa dig framåt. Du kan fråga oss “Vilket beslut kommer att hjälpa flest människor?´ Det är en underbar grund på vilken du kan göra ditt val. Ibland är den enklaste vägen den som tar dig längst ifrån ditt gudomliga syfte. Så din obeslutsamhet kan komma från en rädsla att göra något nytt, eller osäkerhet om din framtid. I sådana fall är du garanterad gradvis förändring. För långsamt in din nya riktning i ditt dagliga liv och glid långsamt ut ur din gamla. På så sätt skrämmer du inte dig själv, du kommer att vara mer öppen inför Guds vägledning, och du kommer att känna vår kärlek.”

 

Ärkeängel Mikael

“Jag har kommit till dig för att du bad Gud om trygghet och beskydd, och för att du frågade om ditt livssyfte. Eftersom du är en ljusarbetare, ser jag över förverkligandet av ditt gudomliga livssyfte.
Du har varit en ljusarbetare en lång tid, och du har känt dig annorlunda än andra, ibland isolerad. Var försäkrad om att du aldrig har varit ensam.”
“När du känner dig motiverad att göra en förändring på arbetet eller hemma, kan det vara min påverkan som uppmuntrar dig att göra ditt livssyfte till en prioritet. Jag kan ändra ditt schema och stödja dig på andra sätt för att göra din väg enkel och harmonisk. Fråga mig bara och det blir gjort. Jag kommer också att hjälpa dig att känna dig trygg och bekväm under din livsförändring.”

Önskar dig en underbar helg

Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke