Att veta sanningen ger oss frihet och harmoni

2

Jag hoppas att du har en underbar dag och njuter av din tillvaro.
Här hos mig så är det varmt och skönt väder.
Det gäller att passa på att njuta av varje stund vi får, leva och dela kärlek och glädje.
Att visa varandra respekt och även att få respekt.

Utan respekt så kommer ingen långt, men å andra sidan när vi inte blir respekterade så öppnas ögonen och vi ser sanningen i vitögat.
Även fast sanningen kan vara hård så är det bättre att den kommer fram, än att tro/hoppas att det ska vara på ett annat sätt.
Att veta sanningen hjälper oss till frihet och harmoni att gå vidare med en bekräftelse på det som magkänslan, intuitionen och även änglarna har hjälpt till att förstå. När någon behandlar dig illa så är det inte dig det handlar om, det handlar om den som gör det mot dig. Glöm inte det fina du! <3  Är tacksam till mina änglar som hjälper mig och som får mig att se saker som är viktigt att veta.
Låt inte någon få dig att må dåligt, lev ditt liv på det sätt som DU önskar. Det är bara DU som bestämmer hur du ska leva oavsett andras åsikter. Det är inte deras liv, det är ditt. 🙂

Nu önskar jag dig en underbar dag och jag skickar mycket kärlek och positiva energier till dig! <3

Kram
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Perry den

    Tack Tack

    • karolinaochanglarna den

      Varsågod 🙂

Lämna en tanke