Dagens Budskap, Tisdag 20/6

0

Hjärtchakrat

Änglarna vill att du ska lita på dina känslor. Ditt hjärta är vist och det efterlyser viktiga förändringar. Lita på denna visdom för den kommer inte att svika dig. Varje gång du förnekar dina innersta känslor krossas en liten del av hjärtat. Reparera ditt hjärta och relationen till dig själv genom att ta dina känslor på allvar. Om du till exempel inte trivs med en situation så betyder det att något är fel och det är nödvändigt att göra något åt det. Be änglarna att ge dig mod och stöd så att du kan göra hälsosamma förändringar hemma och på jobbet.
Det här kortet uppmanar dig också att öppna ditt hjärta för kärleken. Kanske har du blivit sårad i tidigare förhållanden och då byggt upp ett skydd mot mer smärta. Änglarna försäkrar dig att de kommer att skydda dig och ditt hjärta så det är tryggt för dig att känna kärlek och andra känslor. I övningen nedan får du hjälp att fullfölja änglarnas alla råd.

Övning

Gå till en blomsterhandel och köp en eller flera doftande rosa rosor. Om du har några hemma i trädgården är det ännu bättre. Bär med dig en under dagen och lukta på den ofta. Sätt en eller flera på ditt sängbord för att dra nytta av dess förmåga att öppna hjärtchakrat. När du inte kan bära med dig en rosa ros kan du använda essentiell rosenolja istället. dessutom kan du bära ett hjärtformat hänge i rosenkvarts i behån eller bröstfickan, för att få hjälp att hålla hjärtchakrat öppet under dagen.
Änglarna kommer också att omge ditt hjärta med ett läkande och beskyddande rosa ljus om du ber dem om det.

Kärlek och Ljus 💕

Karolina Angelwind

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke