Dagens budskap, torsdag 15/6

2

Solarplexuschakrat

Det här kortet kom till dig för att änglarna vill hjälpa dig med saker som rör kraft och kontroll. För det första vill de försäkra dig om att du är kraftfull. Du föddes till din skapares avbild och du har samma egenskaper, inklusive kraft. Det har ingen betydelse om du känner att det är så eller om du är rädd för din inre styrka – faktum kvarstår: Du är mäktig. För det andra, så är det ofarligt för dig att använda din kraft på ett kärleksfullt sätt. Änglarna kommer inte att tillåta dig att missbruka den och de människor som verkligen älskar dig kommer att respektera och applådera åt dina kraftfulla och inspirerande ord och handlingar. Kom ihåg att kraft inte är detsamma som aggressivitet, utan det betyder att man är äkta gentemot sig själv och andra.
Änglarna vill också påminna dig om att ingen annan kontrollerar dig, eller skulle kunna göra det, utan din tillåtelse. Du har alltid val och möjligheter, och änglarna kan hjälpa dig att ta dessa beslut om du ber om det. De vill också hjälpa dig att i högre grad känna att du styr ditt eget liv och dina andliga gåvor.

Övning

Hitta en lugn plats och lägg dig ner på rygg.
Fokusera på ditt solarplexus, det energicenter som sitter bakom naveln. Säg högt eller tyst:

Ärkeängel Mikael, kom till mig nu. Hjälp mig att kapa de känsloband som går från mitt solarplexus till andra personer som jag har gett bort min kraft till.

Andas djupt medan Mikael lösgör dig från de som du befarade kontrollerade dig. Säg sedan:

Ärkeängel Mikael, ge mig mod att ta fullt ansvar för alla delar av mitt liv.

Ha en underbar fortsättning på dagen <3

Karolina Angelwind

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Kallima den

  Hej Karolina ♡

  Tack för dina insiktsfulla budskap ♡ 🙂

  Må så gott, Puss & Kram ♡ 🙂

  • karolinaochanglarna den

   🙏 👼 😊 💕

Lämna en tanke