Dagens budskap från änglarna 8/6

2

Varsågoda, här får du änglarnas budskap.

Tredje ögats chakra

Det här kortet kommer till dig som svar på dina frågor om din framtid. Du har syner om dig själv och du undrar om de är verkliga eller bara inbillning. Änglarna försäkrar dig om att det är riktiga insikter du får och de vill uppmuntra dina andliga gåvor. Du är naturligt klärvoajant och det styrs från ett energicenter mitt emellan dina fysiska ögon som kallas tredje ögat. Änglarna skickar klärvoajanta meddelanden till dig som du uppfattar för ditt inre öga som former, färger, mentala filmer, drömmar och så vidare. Du kan också få meddelanden via din fysiska syn såsom återkommande talsekvenser (111, 444 etc.), ljussken och saker som förflyttar sig, eller genom tecken och symboler som fjädrar, regnbågar, moln och mynt. Änglarna vill hjälpa dig att väcka upp ditt tredje öga helt och förstå dina andliga syner. De vägleder dig att lägga märke till och lita på allt du ser för din inre syn och med dina fysiska ögon.

Övning

Sitt i stillhet och säg:

“Ärkeängel Rafael och klärvoajansens änglar, kom till mig och omge mitt huvud med er helande energi. Rensa bort gamla rädsloenergier, entiteter och andra blockeringar eller intrång ur mitt tredje öga.”

Ta djupa andetag medan änglarna utför sin “andliga kirurgi” för att justera din andliga syn. För dagbok över dina syner och be änglarna om hjälp att tolka dem.

Ha en underbar dag vackra själar! <3
Karolina Angelwind

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke