Hej alla vackra själar!

2

Jag hoppas att ni har en underbar dag med mycket kärlek. Det ska bli väldigt roligt och spännande att dela tankar och budskap till er. Ska också dela med mig av mitt liv och min väg inom det andliga och mediala.
Min väg har inte varit rak, den har varit både krokig och “guppig” men den har tagit mig dit jag är idag. Jag känner inte att vägen måste vara rak och att allt är planerat in i minsta detalj, för min del så försvinner spänningen och upplevelserna då. Sen så skulle vi inte utvecklas på samma sätt om vägen vore helt rak. Det blir som det är menat i slutändan även om det inte alltid blir exakt så som vi önskar. Om det inte blir som du önskar så se inte det som ett misslyckande, se det som en utveckling och att det är något ännu bättre som väntar runt hörnet. Du kommer att växa och lära dig av dina erfarenheter längs vägen. De flesta människor har nog varit med om olika saker som har gjort ont i hjärtat på ett eller annat sätt och just i den stunden så kan allt kännas mörkt. Sen när du har kommit över den jobbigaste biten så ser du det ur en annan synvinkel och kommer till insikt. Det kanske inte var rätt för dig i slutändan? Något ännu bättre kommer till dig. Ha tillit till att allt kommer att ordnar sig, du är värd det bästa.
Änglarna vill ge dig det bästa, de vill även att du ska växa och utvecklas och älska dig själv.

Jag drog ett änglakort till dig idag och det blev Kapa banden.

💕 kapa banden 💕

Du drog det här kortet därför att situationen du frågar om påverkas av negativitet som har med en gammal relation att göra. Lyckligtvis är denna giftiga energi lätt övervunnen med ärkeängel Mikaels hjälp. Han är en kraftfull ängel som befriar dig från rädslans verkningar. Närhelst du och din partner upplever rädsla i ert förhållande går det som ett band, liknande ett ihåligt koppel, mellan er. Du kan ha band (de flesta människor har det) som binder dig till andra -föräldrar, syskon, partners, människor som du har hjälpt (såsom studenter eller klienter) och alla som du har haft en viktig relation till. Band är ingenting att vara rädd för eller skämmas över. De behöver bara kapas, eftersom de kan tömma dig på energi och vara orsaken till fysiska sjukdomar.

Övning

Tänk på en fråga eller en situation som du vill ha hjälp med. Säg sedan, tyst eller högt:

”Ärkeängel Mikael, kom till mig nu. Hjälp mig att kapa de band av rädsla som har blockerat mig eller tömt mig på energi i det förflutna. Nu är jag villig att ersätta smärtan med frid.”

Om du tänker på en särskild person i den här processen kan du be Mikael att han hjälper dig att släppa rädslan i den relationen. Du kommer att känna din kropp skälva när banden kapas, ett efter ett. Var inte orolig, kärleksband kan inte klippas av. Upprepa den här processen när du känner dig tömd eller blockerad, för om rädslan återvänder till relationen kan banden växa ut igen.

Önskar er en underbar fortsättning på dagen med mycket kärlek och glädje. <3

Kram Karolina Angelwind

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Nordenståhl den

    Jättefint skrivet och det är precis så som du säger <3

    • karolinaochanglarna den

      Tack så mycket! <3 🙂

Lämna en tanke